Ontmoet 40.000 fietsers en wandelaars!

De Fiets en Wandelbeurs is de grootste beurs voor fietsers en wandelaars in Europa en mogelijk zelfs in de wereld. U komt er in contact met 40.000 enthousiaste fietsers en wandelaars, die oprecht geïnteresseerd zijn in het aanbod aan fiets- en wandelreizen, routes, accommodaties, fietsen en outdooruitrusting.

Veel exposanten omschrijven de Fiets en Wandelbeurs-bezoekers als het 'beste en leukste publiek' dat ze op evenementen tegenkomen.

Uit onze enquêtes blijkt dat het om doorgewinterde fietsers en wandelaars gaat, die hun vrije tijd actief besteden. Ze gaan doelgericht op zoek naar informatie, stellen vragen en verwachten ook een deskundig antwoord. Verder zijn ze overwegend hoogopgeleid en beschikken over de middelen en tijd om reizen te maken, outdooruitrusting aan te schaffen of op zoek te gaan naar een fiets die helemaal bij hen past.

De Fiets en Wandelbeurs combineert het aanbod van commerciële exposanten met een uitgebreid programma aan lezingen en workshops en informatiemarkten. Een succesvolle formule die zich in de afgelopen twaalf jaar heeft bewezen.

Fiets en Wandelbeurs Nederland

Fiets en Wandelbeurs Vlaanderen (Hicle Outdoor)

Jaarbeurs Utrecht Flanders Expo
bezoekers 22.804 bezoekers 15.528
exposanten ca. 507 exposanten ca. 430
leeftijd 95% is 40+  leeftijd 88% is 40+ 

 Direct inschrijven voor deelname Fiets en Wandelbeurs


Fiets en Wandelbeurs, e-bike Challenge en Mount Expo


Deze website bevat cookies. Door het gebruik gaat u hiermee akkoord. Meer informatie...

Nieuwsbrieven

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven


Factsheets:

Factsheet Fiets en Wandelbeurs exposeren Utrecht

Factsheet Fiets en Wandelbeurs Gent

twitter

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer infomatie.

foto: Meinema