Hicle family

Hicle Family in Gent

170628 hicle family150px

Beursbeleving voor ouders én kinderen  

De Fiets en Wandelbeurs durft te vernieuwen. We mikken vanaf 2018 ook volop op families met kinderen die hun dagdagelijkse verplaatsingen en vrijetijdsbesteding een actieve invulling geven. Maar liefst 2000 m² beursoppervlakte in Flanders Expo staat volledig in het teken van fietsen en wandelen met kinderen. Alles draait om beleving, informatie uitwisselen, vergelijken en testen.

Voor ouders én kinderen

Vanaf de infomarkt met ervaren fiets- en wandelpapa’s en mama’s, komen ouders vol inspiratie langs uw stand. Des te meer reden om draagrugzakken, kinderschoenen, kleding, bakfietsen, fietskarren, kinderfietsen en fietsstoeltjes, allemaal te exposeren! U heeft geen materiaal? Natuurlijk mag ook het aanbod aan reizen gericht op families niet ontbreken. En vergeet niet, ouders nemen zeker hun kinderen mee naar de beurs.

Stand op maat

Een eigen stand, uniforme standbouw, een compleet ingerichte stand of een stand op maat. Aan u de keuze. Voor kleinere bedrijven en organisaties voorzien we zeer betaalbare plekken in 'Verzamelpaviljoens'. Het geheel? Een bruisend en kleurrijk familiepaviljoen.

Hicle Family Showroom

U heeft al een stand op de Fiets en Wandelbeurs? Neem dan een Promo Spot in de Hicle Family Showroom. Hier bieden wij de mogelijkheid uw producten te presenteren zonder personeel, maar wel met een duidelijke verwijzing naar uw stand elders op de beurs. Uw Promo Spot kan u naar eigen smaak inrichten. Wij voorzien in stewards om het publiek zo nodig wegwijs te maken. Belangstelling? Mail Jurre Baguet: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jonge stad

Bijna 54% van de inwoners van Gent is jonger dan veertig jaar. Het opvallend grote aantal fietsen in het straatbeeld doet vermoeden dat zij niet graag stil zitten. Met Hicle Family zitten wij daar middenin. De ideale kans om in 2018 uw doelgroep te bereiken.

Fiets en Wandelbeurs, e-bike Challenge en Mount Expo


Blader door onze brochure 2018

Nieuwsbrieven

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven


twitter

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer infomatie.

foto: Ralf Bekers