Drie vliegen in één klap

Hicle Outdoor

De combinatie van Fiets en Wandelbeurs, Mount Expo en E-bike Challenge bleek andermaal een succes. 15.528 mensen bezochten de drie beurzen om inspiratie op te doen voor de klimsport, een aktieve vakantie of om een (elektrische) fiets te testen. Opvallend: ook veel gezinnen met kinderen vonden hun weg naar het evenement.

 

Mensen inspireren

Meer dan 400 exposanten uit de toeristische sector, de reissector, de fiets- en de outdoorwereld presenteerden hun aanbod aan routes, vakanties, wandelschoenen en trekkingfietsen. Daarnaast deelden tientallen doorwinterde wandelaars, fietsers en klimmers hun verhalen en tips met het zeer geïnteresseerde publiek. 'Een wandeling rondom Zuid-Limburg', werd op de eerste beursdag uitgeroepen tot winnaar van de Wandelroute van het Jaar. Kortom, de Fiets en Wandelbeurs maakte haar bestaansreden weer waar: mensen inspireren en 'op weg' zetten naar een actieve vakantie.

E-bike Challenge

E-bike Challenge zag voor de tweede keer het levenslicht. De elektrisch aangedreven fiets boomt en dat was in Flanders Expo duidelijk merkbaar. Fietsfabrikanten presenteerden tientallen nieuwe modellen e-bikes, e-mountainbikes en speed pedelecs, waarmee het publiek uitgebreid testrondjes kon draaien op de fietsparcoursen. Alleszins een geslaagd evenement.

Mount Expo

Ook voor de tweede keer was er een combinatie met Mount Expo, de bergsportbeurs van de Klim en Bergsportfederatie. Gespecialiseerde info over bergwandelen en bergbeklimmen gecombineerd met spannende verhalen van klimmers en alpinisten brachten het publiek in hogere sferen.

Hicle Family

Nieuw was de uitgebreide aandacht voor wandelen en fietsen met kinderen. Terwijl ouders al hun vragen stelden over geschikte routes, fietskarren of draagrugzakken, konden jonge kinderen zich uitleven in een speelhoek, op een klimwand of op het kinderfietsparcours.

2019

Volgend jaar is er weer een Hicle Outdoor, 2 en 3 februari 2019.

 

 

 Direct inschrijven voor deelname Fiets en Wandelbeurs


Fiets en Wandelbeurs, e-bike Challenge en Mount Expo


Deze website bevat cookies. Door het gebruik gaat u hiermee akkoord. Meer informatie...

Nieuwsbrieven

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven


Factsheets:

Factsheet Fiets en Wandelbeurs exposeren Utrecht

Factsheet Fiets en Wandelbeurs Gent

twitter

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer infomatie.

foto: Ralf Bekers