Fiets en Wandelbeurs Utrecht 2018

Drie events trekken gezamenlijk 41.376 bezoekers

22.804 bezoekers hebben de Fiets en Wandelbeurs 2018 bezocht. De drie evenementen (Fiets en Wandelbeurs, E-bike Xperience en Bike MOTION Benelux) gezamenlijk trokken 41.376 bezoekers. Het was voor het eerst dat deze drie beurzen gelijktijdig plaatsvonden.

Een ticket voor een van deze events, gaf ook toegang tot de andere twee. Veel bezoekers maakten van die gelegenheid gebruik, zodat er een levendige uitwisseling ontstond tussen Fiets en Wandelbeurs, E-bike Xperience en Bike MOTION.

Grand Tour

De belevingsroute ‘Grand Tour of Switzerland’, die door acht Jaarbeurshallen slingerde, was populair. Bij de ingangen ontvingen de bezoekers een ‘Zwitserland-paspoort’, die ze vervolgens konden stempelen bij de halteplaatsen. Duizenden bezoekers deponeerden hun gestempelde paspoort in de aangewezen melkbussen en maken zo kans op het winnen van een reis naar het Alpenland.

Testritjes

Veel fietsliefhebbers maakten een ritje op het grote testparcours van E-bike Xperience en Fiets en Wandelbeurs in Hal 1 en 2. Zo ongeveer alle soorten fietsen waren aanwezig!

Inspiratie

En als vanouds oriënteerden bezoekers zich op hun volgende tocht of vakantie in Hal 3 en 4. Met name de lezingen over routes als de Groene Valleien Fietsroute, pelgrimsroutes en de Vélodyssée in Frankrijk werden goed bezocht.

Groot aanbod

Volgens Theo Jorna, directeur van de Fiets en Wandelbeurs, is de combinatie van de drie events voor herhaling vatbaar. “Fiets en Wandelbeurs, E-bike Xperience en Bike MOTION vullen elkaar aan. Gezamenlijk presenteren ze het grootste aanbod voor de consument op fiets- en wandelgebied in Europa.”

2019

De volgende editie van Fiets en Wandelbeurs, E-bike Xperience en Bike MOTION Benelux is gepland voor 1, 2 en 3 maart 2019, opnieuw in Jaarbeurs Utrecht.

 

 Direct inschrijven voor deelname Fiets en Wandelbeurs


Fiets en Wandelbeurs, e-bike Challenge en Mount Expo


Deze website bevat cookies. Door het gebruik gaat u hiermee akkoord. Meer informatie...

Nieuwsbrieven

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven


Factsheets:

Factsheet Fiets en Wandelbeurs exposeren Utrecht

Factsheet Fiets en Wandelbeurs Gent

twitter

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer infomatie.

foto: Debby Gosselink