Lees dit online.

 

7 december 2017

 

Outdoorselfie thema fotowedstrijd Fiets en Wandelbeurs

'Outdoorselfie' is uitverkoren als thema voor de jaarlijkse fotowedstrijd van de Fiets en Wandelbeurs. Op 2, 3 en 4 maart 2018 vindt dit evenement plaats in Jaarbeurs Utrecht. Themaland van deze editie is Zwitserland.

 

Deel je fiets- en wandelervaringen door je mooiste outdoorselfies in te sturen. Alleen, samen met vrienden, kennissen of locals uit verre oorden op de foto. Met de Taj Mahal, Alpentoppen, woestijnen of – dichter bij huis – weilanden en meren op de achtergrond. Een mooie selfie is niet alleen een zelfportret, maar vertelt ook het verhaal van een tocht of reis.

 

Via Fietsenwandelbeurs.nl kun je tot en met 31 januari 2018 maximaal 5 selfies uploaden. Struin door je foto-archief en je komt vast wel een kandidaat daarvoor tegen. Of maak alsnog een creatieve outdoorselfie in een leuke setting. Uiteraard zijn er weer mooie prijzen te winnen, houd daarvoor de site van de Fiets en Wandelbeurs in de gaten.

 

Vijftien genomineerde selfies zijn op 2, 3 en 4 maart te bewonderen tijdens de beurs. Als bezoeker kun je op je favoriete inzendingen stemmen. 

 

De Fiets en Wandelbeurs in Utrecht is de grootste beurs voor fietsers en wandelaars in Europa en trekt circa 20.000 bezoekers. Een ticket voor de beurs geeft ook  toegang tot E-bike Xperience, die tegelijkertijd in Jaarbeurs plaatsvindt. Op 10 en 11 februari 2018 is er ook een Fiets en Wandelbeurs in Flanders Expo in Gent (B).

 

 

Niet voor publicatie:

Voor meer informatie over dit persbericht, neem contact op Stefan Maas (Pers & Publiciteit), stefan@fietsenwandelbeurs.com, 06 57 16 42 11. Bijgevoegde foto is vrij voor gebruik, op voorwaarde van bronvermelding: Engstlensee & Alp ©Haslital Tourism.

     
 
Bijlagen
engstlensee_and_alp_haslital_tourism.jpg