Lees dit online.

2 maart 2018

Succesvolle eerste dag events in Jaarbeurs Utrecht

De eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs, E-bike Xperience en Bike MOTION Benelux is zeer succesvol verlopen. Voor het eerst vonden deze drie events gelijktijdig plaats. Ook waren de Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience voor het eerst op vrijdagmiddag al geopend voor het publiek.

 

Ondanks de snijdende kou waren duizenden fiets- en wandelliefhebbers naar Jaarbeurs afgereisd. Vlak voor de opening om 12.00 uur zag het bij de ingangen zwart van de mensen.


Themaland Zwitserland kon rekenen op veel aandacht. Veel bezoekers liepen de belevingsroute 'Grand Tour of Switzerland' door acht Jaarbeurshallen. Ook de lezingen trokken veel publiek en exposanten hadden nauwelijks de tijd pauze te nemen vanwege de vele vragen van enthousiaste bezoekers.

 

Komende zaterdag en zondag is de Fiets en Wandelbeurs nog te bezoeken. Een ticket voor de beurs geeft ook toegang tot E-bike Xperience en Bike MOTION Benelux.

 

Voor meer info over de beurs: www.fietsenwandelbeurs.nl.

 

Zie ook de sites van Bike MOTION Benelux en E-bike Xperience voor info over deze events.


Niet voor publicatie:

Meer informatie over dit persbericht: Stefan Maas, stefan@fietsenwandelbeurs.com, M 06 57 16 42 11. Credits bijgevoegde foto's: ©Fotoboom.nl.

Bijlagen
c_fotoboom_nl_bergen.jpg
c_fotoboom_nl_fietsen.jpg
c_fotoboom_nl_kinderfietsen.jpg
c_fotoboom_nl_grand_tour_of_switzerland.jpg