Lees dit online.

4 maart 2018

Ruim 41.000 bezoekers voor fiets- en wandelevents in Jaarbeurs

41.376 bezoekers hebben afgelopen weekend de combinatie van Fiets en Wandelbeurs, E-bike Xperience en Bike MOTION Benelux bezocht. Het was voor het eerst dat deze drie events gelijktijdig plaatsvonden.

 

Een ticket voor een van deze events, gaf ook toegang tot de andere twee. Veel bezoekers maakten van die gelegenheid gebruik, zodat er een levendige uitwisseling ontstond tussen Fiets en Wandelbeurs, E-bike Xperience en Bike MOTION.

Grand Tour

De belevingsroute ‘Grand Tour of Switzerland’, die door acht Jaarbeurshallen slingerde, was populair. Bij de ingangen ontvingen de bezoekers een ‘Zwitserland-paspoort’, die ze vervolgens konden stempelen bij de halteplaatsen. Duizenden bezoekers deponeerden hun gestempelde paspoort in de aangewezen melkbussen en maken zo kans op het winnen van een reis naar het Alpenland.

Testritjes

Veel fietsliefhebbers maakten een ritje op het grote testparcours van E-bike Xperience en Fiets en Wandelbeurs in Hal 1 en 2. En als vanouds oriënteerden bezoekers zich op hun volgende tocht of vakantie in Hal 3 en 4. Met name de lezingen over routes als de Groene Valleien Fietsroute, pelgrimsroutes en de Vélodyssée in Frankrijk werden goed bezocht.

Groot aanbod

Volgens Theo Jorna, directeur van de Fiets en Wandelbeurs, is de combinatie van de drie events voor herhaling vatbaar. “Fiets en Wandelbeurs, E-bike Xperience en Bike MOTION vullen elkaar aan. Gezamenlijk presenteren ze het grootste aanbod voor de consument op fiets- en wandelgebied in Europa.”

 

De volgende editie van Fiets en Wandelbeurs, E-bike Xperience en Bike MOTION Benelux is gepland voor 1, 2 en 3 maart 2019, wederom in Jaarbeurs Utrecht.


Niet voor publicatie:

Meer informatie over dit persbericht: Stefan Maas, stefan@fietsenwandelbeurs.com, M 06 57 16 42 11. Credits bijgevoegde foto's: ©Fotoboom.nl.

Bijlagen
c_fotoboom_nl_bergen.jpg
c_fotoboom_nl_kinderfietsen.jpg
evdboom_04344.jpg