Accreditering 

De pers kan zich ter plekke accrediteren in de Flex Lounge, zie ook onderstaand kaartje. Graag perskaart, visitekaartje of bewijs van gepubliceerde artikelen meenemen. 

Deze lounge is bereikbaar via de hoofdingangen van Flanders Expo, u hoeft niet eerst door de ticketcontrole te gaan. Ook kunt u hier koffie en thee drinken en op het gemak het programma van de beurs bestuderen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Stefan Maas, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., M +31 6 57 16 42 11. 

 

 

 

 

Plattegrond Flanders Expo, Gent  

 

Persmoment

Uitreiking Wandeltrofee

Op zaterdag 2 februari 2019 vindt de ontknoping plaats van de verkiezing van de Wandelroute van het Jaar. Dit vindt plaats in de Flex Lounge, vanaf 11.00 uur.

Voorzitter van de jury Gilbert Roels zal eerst de vijf genomineerden presenteren, te weten Brabantse Kouters, Noardlike Fryske Wâldenpad, Romeinse Limespad, Tour du Brabant Wallon en Walcherse Wandelingen. Daarna ontvangt de winnaar de begeerde Wandeltrofee uit handen van de juryleden. 

Aanwezige pers en betrokkenen zijn daarna uitgenodigd een bezoek te brengen aan de Fiets en Wandelbeurs, E-bike Challenge en Mount Expo.