Als dit bericht niet goed weergegeven wordt, klik dan hier.

15 juni 2016

Fotowedstrijd in teken van 'Uitzichten'

Kijk uit! Want 'Uitzichten' is het thema van de jaarlijkse fotowedstrijd van de Fiets en Wandelbeurs. En natuurlijk zijn er weer fraaie prijzen te winnen voor wie de mooiste panorama's vastlegt.

Buitenaards mooie bergmassieven op een koude ochtend, het Grote Niets van de woestijn of het silhouet van een Italiaans dorpje tegen een helblauwe lucht. Tijdens een fiets- of wandeltrip krijg je tal van prachtige uitzichten in het vizier. Houd de camera altijd binnen handbereik en… wees creatief. We laten de invulling van dit thema helemaal aan jou over.

Nominaties

Het uploaden van foto's kan vanaf begin december via Zoom.nl. Vervolgens nomineert een jury vijftien inzendingen, die op 11 en 12 februari 2017 tijdens de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht te bewonderen zijn. Bezoekers kunnen stemmen op hun favoriete 'uitzichten' en bepalen zo de eindwinnaars.

Mooie prijzen

Op Zoom.nl en Fietsenwandelbeurs.nl zijn vanaf 1 november 2016 de prijzen te bekijken. Laat deze zomer de mooiste uitzichten niet aan je voorbijgaan en doe mee voor de eer en de prijzen!

 

De Fiets en Wandelbeurzen zijn de grootste indoor events in Europa voor fietsers en wandelaars met in totaal circa 40.000 bezoekers. In 2017 zijn er edities in Jaarbeurs Utrecht (11-12 februari) en Flanders Expo in Gent (18-19 februari).

Niet voor publicatie:

Bijgevoegde foto's zijn vrij voor gebruik in relatie tot dit persbericht. De naam van de fotograaf staat in de titel van het fotodocument. Voor meer informatie over dit persbericht:

Stefan Maas, E pers@fietsenwandelbeurs.nl, T +31 (0)20 368 15 47.

Bijlagen
520_meinema.jpg
544_debbie_gosselink.jpg
hemsdalen_stefan_maas.jpg
tirol_stefan_maas.jpg