Lees dit online.

2 december 2016

 

Upload je mooiste Uitzicht

Kijk uit! En doe vooral mee! Want de jaarlijkse fotowedstrijd van de Fiets en Wandelbeurs is van start gegaan. Het thema is dit keer 'Uitzichten' en de organisatie verwacht een record aan inzendingen.

 

De scherpe, met sneeuw bedekte toppen van de Rockies, een mistige morgen in het Limburgse heuvellandschap of het eindeloze niets van een barre woestijn. Je hebt tijdens je fiets- of wandeltochten ongetwijfeld wel eens een fantastisch uitzicht vastgelegd.

 

De winnaar sleept de hoofdprijs in de wacht: een negendaagse wandelvakantie op het Griekse eiland Kythira voor 1 persoon ter waarde is 450 euro, beschikbaar gesteld door Pyrgos House (exclusief de reis naar Kythira).

 

De 'grande finale' van Uitzichten is in het weekend van 11 en 12 februari 2017, tijdens de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht. Een selectie van 15 genomineerde inzendingen is daar te bewonderen aan een meterslange Zoom.nl-fotowand. Bezoekers van de beurs stemmen op hun favoriete foto's en bepalen zo de eindwinnaars.

 

Meedoen? Via Zoom.nl, de community voor fotografen, kun je je favoriete Uitzichten uploaden. Inzenden kan tot en met 18 januari 2017.

 

Voor meer informatie over de beurs: kijk op www.fietsenwandelbeurs.nl.


Niet voor publicatie:

Voor meer informatie over dit persbericht, mail of bel Stefan Maas, stefan@fietsenwandelbeurs.com, +31 (0)6 57 16 42 11. Voor de bijgevoegde foto op hoge resolutie, klik hier.

Bijlagen
pyrgoshousedscn4858_lores.jpg