Lees dit online.

 

11 februari 2018

 

Drie vliegen in een klap


Afgelopen weekend konden bezoekers in Flanders Expo opnieuw drie vliegen in één klap slaan. De combinatie van Fiets en Wandelbeurs, Mount Expo en E-bike Challenge bleek andermaal een succes. Zo'n 15.528 mensen bezochten de drie beurzen om inspiratie op te doen voor een aktieve vakantie of om een (elektrische) fiets te testen. Opvallend: ook veel gezinnen met kinderen vonden hun weg naar het evenement.

Geslaagde combinatie

Hicle Outdoor is de combinatie van Fiets en Wandelbeurs (dé plek voor wie op zoek is naar een aktieve vakantie), Mount Expo (dé beurs voor wie zot is van bergen) en E-Bike Challenge (dé beurs voor wie zijn hoofd zot wil laten maken om een elektrische fiets te kopen). De combinatie bleek andermaal een surplus en de vele wandel-, fiets- en klimverhalen gingen erin als zoete broodjes. Themaland Zwitserland presenteerde naast heel wat lezingen ook een 'Grand Tour' doorheen de beurzen. 

Hicle Family

Nieuw was de uitgebreide aandacht voor wandelen en fietsen met kinderen. Terwijl mama en papa al hun vragen stelden over geschikte routes, fietskarren of draagrugzakken, konden jonge kinderen zich uitleven in een speelhoek, op een klimwand of op het kinderfietsparcours. 

 

De Fiets en Wandelbeurs is de grootste beurs in Europa voor fietsers en wandelaars. In 2018 gaat de beurs door in Flanders Expo in Gent op 10 en 11 februari 2018 en in de Jaarbeurs in Utrecht op 2, 3 en 4 maart 2018.
 

Note to editors:

Voor meer informatie

Peter Cristiaensen (pers & publiciteit), +32-496-606553, peter@fietsenwandelbeurs.com.

Voor beeld in hoge resolutie, kijk op de perssite

 

     
 

 

Bijlagen
fwb_1_foto_justina_gedvilaite.jpg
fwb_2_foto_justina_gedvilaite.jpg
fwb_3_foto_justina_gedvilaite.jpg