Lees dit online.

 

24 december 2021


Fiets en Wandelbeurs en E-bike Challenge gaan niet door in februari

 

Vanwege de coronapandemie zijn de Fiets en Wandelbeurs en E-bike Challenge in Flanders Expo in Gent afgeblazen. Deze events stonden voor 19 en 20 februari op het programma.

 

Na de op 22 december bekend geworden verscherping van de coronamaatregelen, ziet organisator Hicle geen mogelijkheden ze op de geplande datums te laten plaatsvinden. “Onze beurzen zijn binnenevenementen, waar bezoekers worden uitgenodigd tot bijwonen van en meedoen aan tal van activiteiten”, zegt Hicle-directeur Theo Jorna. “Het is duidelijk dat we daarbij niet aan de door de overheid gewenste veiligheidsvoorschriften kunnen voldoen. We hopen de events voorjaar 2023 weer te kunnen organiseren.”

 

Hicle verplaatst ook de Fiets en Wandelbeurs in het Nederlandse Utrecht naar het voorjaar van 2023. Dit event stond voor 25 en 26 februari op de kalender, samen met E-bike Xperience.

 

Noot voor de redactie: voor meer informatie over dit persbericht, bel of mail Stefan Maas, E press@hicle-events.com, M +31 6 57 16 42 11. Voor beeldmateriaal, kijk op de perssite.